BERGO XL

BERGO XL je alternativa našem klasičnom Royalu, samo u većem formatu.

Njegova multifunkcionalna svojstva mogu riješiti vaše probleme s podovima u unutarnjim i vanjskim prostorima; idealno rješenje za sve, od istrošenih terasa do vlažnih podova spremišta i podruma zahvaćenih plijesni. Ugodni su za hodanje, čak i bosih nogu u najtoplijim zemljama.

Standardne boje


Ovdje prikazujemo boje koje su standardne i na zalihama

* = ograničene zalihe


BILO KOJA BOJA

U suradnji s dizajnerima razvili smo široku i atraktivnu paletu boja koje se mogu beskrajno kombinirati. Pri naručivanju boja koje nisu standardne, naplaćuje se dodatna naknada za narudžbe manje od 300 m².

Informacije o proizvodu


Primjeri primjene: Balkoni, terase, manje privatne garaže, spremišta, podrumi, vlažni prostori kao što su saune, bazeni, prostori za tuširanje i pomoćne prostorije. U slučaju većih garažnih površina i salona automobila, preporuča se Bergo Supreme. Ovaj pod se također može koristiti u neformalnim javnim prostorima kao što su spremišta, balkonski prostori, hodnici itd.

Evo nekoliko multifunkcionalnih svojstava koja nudi proizvod:

 • Jednostavno polaganje - bez pričvršćivača.
 • Prilagođava se površini ispod - nije potrebno ugladiti nepravilnosti
 • Laka odvodnja
 • Dobro prozračivanje - omogućuje površini ispod da diše
 • Jednostavni za premjestiti
 • Bez održavanja
 • Neorganski materijal (koji ne upija vlagu)


Svi podovi unutar Sustava 2 imaju sustav spajanja s integriranim diletacijskim spojevima, što olakšava ugradnju naših podova u okruženja s promjenjivim temperaturama. Sve podne pločice unutar Sustava 2 također mogu se međusobno kombinirati, što vam omogućuje da osmislite svoj vlastiti individualni izgled i funkcionalnost, npr. rupičasti dezen na određenim mjestima, a puni na drugima.

Naši se podovi uvijek iznova mogu 100% reciklirati kao sirovina i u konačnici se mogu spaljivati u centralama za grijanje, bez emisija štetnih po okoliš.


Postavljanje


“Postavljanje bez lijepljenja”

Pri postavljanju vašeg novog Bergo poda nisu potrebni ljepilo niti specijalni alati. Sve što trebate je gumeni čekić te možda metar i ubodna pila.

Prije postavljanja poda zapamtite: Ostavite podne pločice nekoliko sati u sobi u koju će biti postavljene da poprime jednaku temperaturu. Kako biste bili sigurni, postavite Bergo pod na čistu, tvrdu i ujednačenu površinu. Ako je prostor podložan većim temperaturnim varijacijama, postavite ih tako da imaju prostora do zidova, vrata, itd., u slučaju širenja.
Upute za održavanje


Redovitom njegom vašeg Bergo poda prema preporuci, 
produžit ćete vijek trajanja, boju i sjaj svog poda za mnogo godina.

Bergove multifunkcionalne podne pločice izrađene su od najboljih materijala dostupnih na tržištu. Nude najveću moguću stabilnost boje i UV zaštitu, stoga će naši proizvodi vjerovatno trajati dugi niz godina, čak i uz minimalno održavanje. Briga o pločicama redovito produljuje životni vijek i sjaj vašeg poda pa preporučamo ove mjere njege:

Čišćenje u zatvorenom - Jedna od više funkcija Bergo poda jest da izgleda čisto i svježe, čak i ako između čišćenja prođe duži vremenski period. Podovi Bergo postavljeni u zatvorenom okruženju čiste se prema potrebi, uobičajenom opremom za čišćenje, poput usisavača i krpe sa *sredstvom za čišćenje. Ako dugo niste čistili pod, možete otkriti podlogu ispod koja treba čišćenje. Pomoću našeg alata za rastavljanje podijelite pod na plohe. Uklonite plohe i očistite podlogu potrebnim sredstvom za čišćenje i opremom. Zatim vratite pod na prvobitno mjesto.


Čišćenje na otvorenom - Čestice prljavštine koje se šire vjetrom i vremenom završit će i na vašem Bergo podu. Da biste održavali pod čistim, preporučamo da ga redovito brišete mopom i *sredstvom za čišćenje, a zatim ispirete crijevom. Uređaj za pranje pod visokim pritiskom je također poželjan, ako mu imate pristup. Vi odlučujete koliko ćete često čistiti pod, ali preporučamo da to činite najmanje jednom godišnje. Ako je pod izrazito prljav ili ako je prošlo dosta vremena od čišćenja, preporučamo upotrebu nešto jačeg deterdženta u kombinaciji s rotirajućom četkom koja se koristi za pranje pod visokim tlakom, na primjer.


Velike površine i / ili javni prostori – Naravno, bolje je koristiti profesionalnu opremu za čišćenje u javnim i većim prostorima gdje su podovi izuzetno prljavi. Predlažemo da se posavjetujete s tvrtkom za čišćenje.


*Sredstvo za čišćenje - Za uklanjanje prljavštine može se koristiti većina sredstava za čišćenje. Preporučuju se ona koja su posebno prikladna za uklanjanje skorenih nakupina. U ekstremno suhim okruženjima, poput zatvorenih, deterdžent bi trebao sadržavati antistatičko sredstvo koje smanjuje rizik od statičkog elektriciteta. Bergo proizvodi mogu izdržati većinu kemikalija. Posavjetujte se s dobavljačem o preporučenim medijima za najbolje rezultate na PP plastici.

Tehničke karakteristike


SUSTAV2

Materijal:

 • Ekološki prihvatljiv, reciklirajući PP-kompozit (polipropilen). 
 • UV zaštita i stabilna boja za klimu u Arizoni. 
 • Odobren of FDA. Nema štetnih emisija. (Bez PVC-a). 

Veličina pločice: 

 • 377,2 x 377,2 mm.
 • Pločica se širi do veličine: 380 x 380 mm
 • Debljina pločice: 10,1 mm. 

Pakiranje:

Potrošački paket: 1 m² / paket = 7 pločica.
Paleta: 90 m²
Maxi pakiranje: 5 m² / karton. Za projekte.
Paleta: 180 m²

 Opterećenje po točki: 250 tona/m² = 2500 kg/dm², 85 kg/cm²