Podne obloge Bergo


Podne obloge Bergo

Multifunkcionalne podne obloge posljednje generacije za sve vanjske i unutarnje prostore, terase, bazene, garaže, spremišta, poslovne prostore, restorane, kafiće, wellnesse, teretane, škole, vrtiće, igrališta, sportske terene, dvorane, brodove…


Jednostavna uporaba
Najjednostavnije i najbrže postavljanje, bez lijepljenja, bez bušenja, prilagodljive na sve površine ispod, lako i brzo se uklanjaju, jednostavne za čišćenje, nije potrebno održavanje, dugotrajne.

Kvalitetna izolacija
Osiguravaju potpunu odvodnju bez zadržavanja vode i vlage, svojom strukturom omogućuju dobro ventiliranje da površina ispod diše i da su gore uvijek suhe, upijaju zvuka, smanjuju podnu toplinu/hladnoću.

Ušteda troškova
Zaštite površinu ispod što rezultira uštedama u troškovima održavanja.

Udobnost i moderan dizajn
Nema klizanja, ugodne su za bosu nogu i po velikoj toplini, ergonomski dizajn ima pozitivan utjecaj na kičmu i zglobove, izuzetno gusti uzorak čini ih prikladnim i za štikle itd. Nudi se širok spektar boja i moderan dizajn.

Otpornost
Otporne su na habanje, toplinu, hladnoću, sol, sunce, vjetar i vodu istovremeno. Napravljene od FDA odobrenog anorganskog materijala (ne upija vlagu).
Otporne na kemikalije. Podnose velike terete.

Eco friendly
Napravljene su od ekološki prihvatljivog, UV stabilnog, reciklabilnog PP-kompozita (polipropilen, bez PVC-a).


Za više o Bergu pročitajte na linku OVDJE.Galerija slika