Ecotile industrijski podovi


Ecotile industrijski podovi

Rješavanje vaših problema s podovima. Ecotile podovi proizvedeni su u Velikoj Britaniji te predstavljaju idealno rješenje za industrijske podove koje se može postaviti bez ometanja vašeg poslovanja; isplativa podna obloga, laka za održavanje može riješiti probleme s podovima.


Za razliku od epoksidnih smola, podnih boja i tradicionalnih industrijskih podova, međusobno povezane PVC podne obloge mogu se vrlo jednostavno postaviti na bilo koju tvrdu površinu bez potrebe za specijalnim alatima, prethodnim tehničkim znanjem ili ljepilima. Pukotine, lomljivi i oštećeni podovi od smole, raslojavanje boje, problemi s prašinom, prljavštinom i vlagom eliminiraju se ovim jednostavnim rješenjem za podove. Potrebna je minimalna priprema postojećeg poda i nema čekanja zbog stvrdnjavanja ili sušenja.

ISPLATIVO RJEŠENJE ZA PODOVE
Ecotile je troškovno učinkovit način zaštite i poboljšanja industrijskih i komercijalnih podova. Sustav labavih pločica, postavlja se u kratkom vremenu, te je izdržljiv do 15+ godina.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI 
Izrađeni od materijala koji se mogu 100% reciklirati, Ecotile podovi teže nultom odlaganju otpada. Iskorišteni Ecotile podovi se skupljaju i recikliraju, te pretvaraju u potpuno certificirani asortiman recikliranih pločica, spremnih za nastavak zaštite podova za druge tvrtke.

JEDNOSTAVNA UGRADNJA
Ecotile se može polagati na oštećene, vlažne, neravne i onečišćene podove uz minimalnu pripremu podloge. Za razliku od epoksidnih podova, nije potrebno čekanje radi stvrdnjavanja ili sušenja. Spremni su za korištenje odmah nakon postavljanja.


POUZDANOST
Ecotile podovi su izuzetno čvrsti i otporni na udarce. Nudeći zaštitu podlozi, oni također štite ispuštene alate ili proizvode. Dovoljno su čvrsti za teške terete, stalan promet viličara i svakodnevnu surovost moderne industrije, Ecotile također povećava sigurnost na radnom mjestu.

Više o industrijskim podovima Ecotile pročitajte na linku OVDJE!