PODOVI.HR

PODOVI BERGO - PODOVI.HR

PODOVI.HR

Priča o Bergu

Priča o podovima koja je započela život kao rješenje za teniski teren, a 40 godina kasnije riješila je problem povijesne kavane Opera u Stockholmu...

 

Priča o Bergu

Sve je započelo 1960-ih, kada se osnivač tvrtke Fritjof Bergquist umorio od igranja tenisa na teškim asfaltnim i zemljanim terenima. Razvio je proizvod koji se naknadno pokazao kao rješenje, ne samo za teniske terene, već i za tisuće i tisuće različitih problematičnih podnih površina s jednako toliko različitih okolnosti.

Svaka sredina ima svoje specifične probleme, zbog čega smo razvili potpuno prilagođene proizvode za različita okruženja i namjene na temelju različitih zahtjeva. Bez zanemarivanja osnovnih multifunkcionalnih svojstava, razvili smo čitav niz različitih dizajna i boja, a sve kako bismo pružili rješenja za problematične podove te udovoljili i najposebnijim klijentima.

 

Naši klijenti kreću se od povijesne Café Opera u Stockholmu, koja je Bergo pločice smatrala savršenim rješenjem za njihovo predsoblje i terasu, do farmera Johana Svenssona, koji je Bergo pločice postavio za rješavanje problema vlage i plijesni u svom podrumu. Vjerojatno ste u jednom trenutku prošetali našim podovima, a da to niste ni znali...

Rješenje teniskog terena vodilo je prema sportskim borilištima i mnoštvu prostora u kojima se odvijaju sportske aktivnosti. Danas se naši podovi mogu naći u bezbroj objekata za razonodu i sport. Naše ćete proizvode pronaći u garažama i spremištima, ali i na terasama, balkonima i vanjskim površinama, općenito kao alternativa drvenim podovima sa zahtjevnim održavanjem.

 

 

Naši se podovi mogu vidjeti na javnim prostorima i u industriji, a omiljeni su i u salonima automobila. Mogu se naći čak i u okruženjima s najtežim uvjetima - na brodskim palubama, noseći se istovremeno s vodom, soli, niskim temperaturama, vlagom, suncem i vrućinom! Pravi životni testni laboratorij kroz koji Bergo uspješno plovi u vedrim bojama. Kao rezultat toga, naši se proizvodi sada mogu naći na stotinama plovila širom svijeta, od luksuznih kruzera do putničkih trajekata.

 

Pločica Bergo je originalna i, od skromnih početaka 1972. godine, sada smo svjetski lider u multifunkcionalnim plastičnim podovima za različita okruženja, a trenutno izvozimo preko 80% naše prodaje u više od 40 zemalja. Naša misija je: Bilo Koja Površina, Bilo Koji Problem, Bilo Gdje - Jedno Rješenje - Bergo Podovi! I planiramo tako nastaviti!

Kvaliteta

Riječ kvaliteta se možda i prečesto koristi u svijetu. Istodobno je jedna od najvažnijih. Za nas je to temelj svega što radimo. Razvoj, proizvodnja, prodaja i isporuka. Posjedujemo certifikat ISO 9001, što je dokaz da kvalitetu shvaćamo ozbiljno. Naš moto je: Pravi proizvod na Pravom mjestu u Pravo vrijeme.

Okoliš

Osnovni materijal svih naših podova je ekološki prihvatljiv PP-kompozit (polipropilen). To je materijal koji se 100% može reciklirati. Naši se podovi također mogu reciklirati u izravnijem obliku. Mogu se premještati s jednog mjesta na drugo. Od podruma do garaže. Od garaže do terase. Ili od trgovine do skladišta. Jednostavno podignite podnu pločicu po pločicu ili u 'plahte', a zatim je položite gdje god želite. Imajući na umu da nema potrebe za ljepilom, vijcima ili čavlima, to je vrlo jednostavan postupak. Briga o okolišu iz izravnije perspektive. Sve svoje podne obloge proizvodimo sami i vodimo sustav upravljanja okolišem, osiguravajući potpunu kontrolu, od sirovine do gotovog i pakiranog proizvoda. Čak je i naša ambalaža izrađena od materijala koji se može reciklirati. Briga za okoliš uvijek započinje malim koracima, koji su preduvjet za velike.

ISKUSTVA KLIJENATA

Davor Margan

Kreativni direktor @ Mar-Com

Svoj posao obavljaju stručno, kvalitetno i profesionalno u zadanom roku. Stoga ga ih preporučujem svima kome treba kvalitetna i profesionalna usluga.